Hoe kan ik inschrijven?


Hoe kan ik inschrijven?


Oriënteren op de basisschool
Alle kinderen zijn leerplichtig vanaf 4 jaar. Het is heel goed om u vooraf goed te oriënteren op de mogelijkheden. Het is belangrijk om goed te bekijken welke school bij u en uw kind past. Niet alle basisscholen zijn hetzelfde. Past de werkwijze van de school bij uw kind, welke uitgangspunten hanteert de school, hoe ziet de school en het schoolplein eruit, zijn er mogelijkheden voor buitenschoolse opvang, etc... Het zijn allemaal aspecten die een rol kunnen spelen bij uw schoolkeuze. Het is belangrijk goed na te denken over de schoolkeuze. U sluit met de school een samenwerkingsverband voor 8 jaar. Deze verantwoordelijkheid nemen wij op De Keerkring graag op ons.


Nieuwe kleuter
  • U kunt een afspraak maken met de directeur voor een gesprek en misschien ook een rondleiding. U krijgt de informatiemap (met een inschrijfformulier) mee of deze wordt naar u opgestuurd.
  • Als u besluit voor De Keerkring te kiezen levert u het ingevulde inschrijfformulier mét een kopie van het BurgerServiceNummer van uw kind in bij de directeur. Zij zorgt voor de verwerking van het inschrijfformulier. U krijgt natuurlijk tijdens de rondleiding of het gesprek op school te horen hoe de inschrijving verder verloopt...

Graag tot ziens op De Keerkring!


Zij-instromer

  • U belt of mailt onze school. Uiteraard kunt u een gesprek aanvragen met de directeur van De Keerkring en een rondleiding krijgen. Wanneer u besluit dat De Keerkring een goede school voor uw kind is, krijgt u een inschrijfformulier.
  • De directeur belt de huidige school voor aanvullende informatie en bepaalt in samenspraak met de intern begeleider aan de hand van de informatie of het kind geplaatst wordt en zo ja, in welke groep het kind het beste past.
  • Het ingevulde inschrijfformulier kunt u inleveren bij de directeur.
  • Uw kind kan een dag(deel) meedraaien in de toekomstige groep.

Graag tot ziens op De Keerkring!

Inschrijfformulier De Keerkring


COKD Kinderopvang

Inschrijven

Vanaf het moment dat u in verwachting bent kunt u zich inschrijven bij ons. Dit kan door op onderstaande link te klikken en het inschrijfformulier in te vullen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om eens een kijkje te nemen in ons kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. U kunt hiervoor een afspraak maken met de locatiemanager, Saskia Verhoeven, s.verhoeven@cokd.nl / 06-50811840.

Inschrijfformulier COKD Kinderopvang